Domů » Zvířata » tamarín bělovousý

tamarín bělovousý

Saguinus mystax

Kontinenty Amerika
Skupina Savci
Řád primáti (Primates)
Čeleď malpovití (Cebidae)
Hmotnost 0,5 kg
Rozměry 61 cm včetně ocasu
Výskyt Jižní Amerika – tropický les
Potrava bezobratlí, plody, nektar, míza
Rozmnožování samice je březí 145 dní a rodí dvě mláďata

Seznam adoptivních rodičů

Chcete přispět na chov?

Omlouváme se, ale toto zvíře není možné adoptovat. Podívejte se na seznam zvířat a zkuste vybrat jiné.