Domů » Zvířata » Ibis rudý

Ibis rudý

Eudocimus ruber

Kontinenty Amerika
Skupina Ptáci
Řád Veslonozí (Pelecaniformes)
Čeleď Ibisovití (Threskiornithidae)
Hmotnost 650-900g
Rozměry 56-70 cm
Výskyt Severní část Jižní Ameriky – mokřady, bažiny a pobřežní oblasti.
Potrava Bezobratlí a drobní obratlovci.
Rozmnožování Snáší 2-4 vejce, na kterých sedí oba rodiče cca 22 dnů.

Seznam adoptivních rodičů

Chcete přispět na chov?

Omlouváme se, ale toto zvíře není možné adoptovat. Podívejte se na seznam zvířat a zkuste vybrat jiné.