Domů » Zvířata » Ibis rudý

Ibis rudý

Eudocimus ruber

Kontinenty Amerika
Skupina Ptáci
Řád Veslonozí (Pelecaniformes)
Čeleď Ibisovití (Threskiornithidae)
Hmotnost 650-900g
Rozměry 56-70 cm
Výskyt Severní část Jižní Ameriky - mokřady, bažiny a pobřežní oblasti.
Potrava Bezobratlí a drobní obratlovci.
Rozmnožování Snáší 2-4 vejce, na kterých sedí oba rodiče cca 22 dnů.

Seznam adoptivních rodičů

  • Pracovní kolektiv, Centrum pracovního lékařství (Pardubice)

Chcete přispět na chov?

Cena adopce je 2 000 Kč / rok. Více informací o symbolické adopci najdete na stránce Jak pomoci?

Chci adoptovat