Domů » Zvířata » voduška abok

voduška abok

Kobus megaceros

Kontinenty Afrika
Skupina Savci
Řád sudokopytníci (Artiodactyla)
Čeleď turovití (Bovidae)
Hmotnost 70-110 kg
Rozměry délka těla: 150-200 cm, kohoutková výška: 80-110 cm
Výskyt jižní Súdán, Etiopie – bahnité oblasti
Potrava části rostlin (tráva, byliny, listy, výhonky)
Rozmnožování Samice je březí 210–240 dní a rodí 1 mládě.

Seznam adoptivních rodičů

Chcete přispět na chov?

Cena adopce je 5 000 Kč / rok. Více informací o symbolické adopci najdete na stránce Jak pomoci?

Chci adoptovat