Domů » Zvířata » Křeček velký

Křeček velký

Hypogeomys antimena

Kontinenty Afrika
Skupina Savci
Řád hlodavci (Rodentia)
Čeleď myšovití (Muridae)
Hmotnost 1-1,5 kg
Rozměry délka těla 30-35 cm, délka ocasu 20-25 cm
Výskyt Madagaskar – tropické pobřežní lesy a deštné pralesy
Potrava Živí se ovocem, výhonky a měkkou kůrou.
Rozmnožování Páry jsou monogamní a samice rodí pouze jedno nebo dvě mláďata ročně.

Seznam adoptivních rodičů

Chcete přispět na chov?

Cena adopce je 2 000 Kč / rok. Více informací o symbolické adopci najdete na stránce Jak pomoci?

Chci adoptovat