Domů » Zvířata » hroznýšovec jamajský

hroznýšovec jamajský

Chilabothrus subflavus

Kontinenty Amerika
Skupina Plazi
Řád šupinatí (Squamata)
Čeleď hroznýšovití (Boidae)
Hmotnost 4-8 kg
Rozměry 180-250 cm
Výskyt Jamajka – tropické a subtropické lesy v krasových oblastech a jeskyně
Potrava ptáci, drobní savci a letouni
Rozmnožování Samice rodí 10-25 mláďat po několikaměsíční březosti.

Seznam adoptivních rodičů

Chcete přispět na chov?

Cena adopce je 2 000 Kč / rok. Více informací o symbolické adopci najdete na stránce Jak pomoci?

Chci adoptovat