Domů » Zvířata » zebřička pestrá

zebřička pestrá

Taeniopygia guttata

Kontinenty Austrálie
Skupina Ptáci
Řád pěvci (Passeriformes)
Čeleď astrildovití (Estrildidae)
Hmotnost 12–14 g
Rozměry délka s ocasem kolem 10 cm
Výskyt Austrálie a přilehlé ostrovy – suché lesy, křovinaté oblasti, polopouště
Potrava semena a další části rostlin
Rozmnožování Samice klade 2–7 vajec, mláďata se líhnou za 12–14 dnů.

Seznam adoptivních rodičů

Chcete přispět na chov?

Omlouváme se, ale toto zvíře není možné adoptovat. Podívejte se na seznam zvířat a zkuste vybrat jiné.