Domů » Zvířata » tamarín tmavohřbetý Graelsův

tamarín tmavohřbetý Graelsův

Saguinus nigricollis graellsi

Kontinenty Amerika
Skupina Savci
Řád primáti (Primates)
Čeleď malpovití (Cebidae)
Hmotnost kolem 450-500 g
Rozměry délka těla včetně ocasu 50-60 cm
Výskyt Jižní Amerika – tropické deštné lesy
Potrava Ovoce, semena, oříšky, nektar, míza, bezobratlí a drobní obratlovci.
Rozmnožování Samice rodí většinou dvě mláďata po 140 dnech březosti.

Seznam adoptivních rodičů

Chcete přispět na chov?

Omlouváme se, ale toto zvíře není možné adoptovat. Podívejte se na seznam zvířat a zkuste vybrat jiné.