Domů » Zvířata » maki Ganzhornův

maki Ganzhornův

Microcebus ganzhorni

Kontinenty Afrika
Skupina Savci
Řád primáti (Primates)
Čeleď makiovití (Cheirogaleidae)
Hmotnost 24-30 cm včetně ocasu
Rozměry 60-120 g
Výskyt Madagaskar – tropické lesy a křoviny.
Potrava Bezobratlí a drobní obratlovci, ovoce, květy a listy rostlin.
Rozmnožování Samice rodí po přibližně 60 denní březosti 2-3 mláďata.

Seznam adoptivních rodičů

Chcete přispět na chov?

Omlouváme se, ale toto zvíře není možné adoptovat. Podívejte se na seznam zvířat a zkuste vybrat jiné.