Domů » Zvířata » ibis bílý

ibis bílý

Eudocimus albus

Kontinenty Amerika
Skupina Ptáci
Řád Veslonozí (Pelecaniformes)
Čeleď Ibisovití (Threskiornithidae)
Hmotnost 750-1000 g
Rozměry délka 56–71 cm, rozpětí křídel cca 90 cm
Výskyt Jižní, Střední Amerika a jih Severní Ameriky, bažiny, mokřady, pobřežní oblasti.
Potrava Bezobratlí a drobní obratlovci.
Rozmnožování Snáší 2-3 vejce, na kterých sedí oba rodiče cca 22 dnů.

Seznam adoptivních rodičů

Chcete přispět na chov?

Omlouváme se, ale toto zvíře není možné adoptovat. Podívejte se na seznam zvířat a zkuste vybrat jiné.