Domů » Zvířata » holub zelenokřídlý

holub zelenokřídlý

Chalcophaps indica

Kontinenty Asie, Austrálie
Skupina Ptáci
Řád Měkkozobí (Columbiformes)
Čeleď Holubovití (Columbidae)
Hmotnost 80-140 g
Rozměry délka 23-28 cm
Výskyt Austrálie a Jihovýchodní Asie – tropické a subtropické lesy a křoviny
Potrava Rostliny, jejich části, plody a semena.
Rozmnožování Samice klade většinou 2 vejce, na kterých sedí cca 17 dnů.

Seznam adoptivních rodičů

Chcete přispět na chov?

Omlouváme se, ale toto zvíře není možné adoptovat. Podívejte se na seznam zvířat a zkuste vybrat jiné.